Elérhetőségek

7500 Nagyatád,

E-mail küldése

Bemutatkozás

Céges rendezényeket és családi napokat vállalunk az ország egész területén, kérje ingyenes ajánlatunkat.

Nagyanyám mondta...

...a jó ételhez elengedhetetlen a jó alapanyag, ezt megfogadva indult családi vállalkozásunk 1999-ben.

Az Ő egyedi receptjei alapján készítünk kürtőskalácsot, lángost, házi nyújtott rétest és saját építésű agyagkemencében kemencéslángost .
A házias ízek kedvelőnek kínálunk falusi pecsenyét, sült kolbászt-hurkát, a téli időszakban sült gesztenyét és kiváló minőségű forralt bort.
Ezen kívül kínálunk forró csokit, amerikai hot-dogot és hamburgert.
Valamennyi termékünket a helyszínen frissen sütjük, autentikus faházakban, látványsátrakban, kínáljuk ahol a készítés folyamatában is látható.

Kitelepüléseink alkalmasak mind kültéri mind zárt téri rendezvényeken, igazodva az esemény színvonalához. Célunk a népi hagyományok és népi kultúra megőrzése, ápolása.

Magyarország egész területén kínáljuk szolgáltatásainkat, valamint olyan Európai országokban, ahol Magyarország kultúrájának,  hagyományainak és gasztronómiájának bemutatása a cél. Igény szerint rendezvényekre és csapatépítő tréningekre ajánljuk gyermek és felnőtt foglalkoztatónkat, ahol a vendégek maguk is kipróbálhatják a kürtőskalács és kemencés ételek készítését.

Kapacitásunk 5 kürtőskalács sütő, 4 anyagkemence és egyéb technikai héttér, mellyel nagy látogatottságú rendezvényeket is kitudunk szolgálni, több helyszínen jelen tudunk lenni, önállóan vagy cateringes cégekkel együttműködve.


Lepsényi Langalló, Kürtőskalács, Lángos - Magyar